Aktuálne články

joj-24_diskusie-6.png

Voličský manuál (prezidentské voľby 2024)

Odkedy a ako prebieha volebná kampaň? Existuje volebná kaucia aj pri prezidentských voľbách? Aký je finančný limit pre vedenie kampane? Môžu kampaň viesť aj iné osoby, či subjekty? Ako zistím, že som zapísaná/ý vo voličskom zozname? Komu a na aké číslo volať, keď mám problém vo volebný deň? (Foto: TV JOJ)

InfoVolby.sk
Agentúrne správy

Čaputová poďakovala Dudovi za konštruktívnu spoluprácu počas náročného obdobia

Varšava/Bratislava 16. apríla (TASR) - Slovenská republika a Poľsko majú kus spoločnej histórie, ktorá obe krajiny učí, aby pamätali na princípy a hodnoty a potrebu ich chrániť. Ak tak nebudú robiť, môžu ohroziť svoju budúcnosť. Uviedla to prezidentka SR Zuzana Čaputová v utorok počas stretnutia so svojím poľským kolegom Andrzejom Dudom vo Varšave, informuje osobitný spravodajca TASR.

InfoVolby.sk
Agentúrne správy

MZVEZ: J. Blanár podporil Srbsko v jeho úsilí o integráciu do EÚ

Bratislava 16. apríla (TASR) - Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár (Smer-SD) v pondelok (15. 4.) vyjadril podporu Srbsku v jeho úsilí o integráciu do Európskej únie (EÚ). Za kľúčovú v tejto súvislosti označil normalizáciu vzťahov s Prištinou. TASR o tom informoval komunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR.